Den Gamle by - Havnegade 1974 bydelen - Rootes Danmark
Den Gamle By – Havnegade 1974 bydelen

Udstil i Den Gamle By Aarhus

Det er muligt, at udstille sin veterankøretøj i Den Gamle By i Aarhus, som har veteranlauget for ejere med veterankøretøjer i perioden 1950 til 1974. Udvalgte tema weekender er der også køretøjer fra 1920’erne.

Giv dig selv en hyggelig dag i den Gamle By, hvor du og din eventuelle ledsager kan gå frit rundt. Man kan sagtens få dagen fyldt ud med at gå rundt og spise frokosten sammen med de andre deltagere.

Du får udleveret 2 fribilletter og op til 2 madpakker pr. køretøj, husk tallerken, kniv og gaffel samt det du gerne vil drikke.

Man køre samlet ind kl. 11.00 og bare køreturen ind igennem de gamle gader til Havnegade i 1974 bydelen er en oplevelse. Man holder i Havnegade til kl. 16.00, hvor der igen køre samlet ud af byen.

Der er gratis at tilmelde sig. Du modtager ugentligt opdatering om hvem og hvornår der er plads til at deltage. Er du interesseret at hører mere om udstil i Den Gamle By eller tilmelde dig veteranlauget, sender du en mail til tovholderen veteranlauget@dengamleby.dk .  Nedenfor kan  ses en video fra en sommerdag, hvor et medlem af Rootes Danmark, der er med i sin Sunbeam Rapia deltog. Selv om vores Rootes bilmærker ikke er nævnt, er de meget velkommen.

 

Udstil i Den Gamle By i Aarhus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *