Invitation og tilmelding til Nordisk træf 2019.

Hotel Svanen Grindsted

I 2019 er turen kommet til at det er Rootes Danmark, der skal stå for det nordiske træf. Så hermed inviteres du til Nordisk træf i Grindsted, som ligger lidt vest for Billund. I Grindsted er vores base Hotel Svanen, Hedemarken 22, 7200 Grindsted. Herfra kører vi lørdag en tur på omkring 85 km fordelt på formiddag og eftermiddag med nogle pauser med oplevelser samt frokost (lunch, lunjs) og kaffe mulighed undervejs.

 

Ved ankomst fredag den 6. september

Ankommer du dagen før træffet, vil der være repræsentanter fra Rootes Danmarks bestyrelse til at tage imod dig/Jer. Hvis du køber pakken med weekendopholdet i tilmeldingsforløbet, så er der inkluderet 2 retters menu fredag aften kl. 19.00.  

Lørdag den 7. september

Kl. 09.15 mødes vi på hotellets parkeringsplads, hvor vi bliver briefet om dagens arrangement.

LEGO House

Vi kan dog allerede nu løfte sløret for, hvad turen kommer til at indeholde. Vi satser på at køre kl. 09.30. Turen går ad mindre veje til Billund, hvor vi skal ind at se LEGO House, som er tegnet af det verdensberømte arkitektfirma BIG. Entreen med rundvisning koster kr. 125 og varer 1½ time. Her skal vi høre om, hvordan legoklodsen blev til og hvordan udviklingen har været indtil det hus vi står i.

Frokost pandekage buffet
Belgiske øl

Herfra kører vi videre til Kvie Sø. De, der har lyst, kan indtage lidt frokost, bestående af hollandske madpandekager til kr. 100 pr. person og en Belgisk øl er der også mulighed for. Eller man kan gå en tur rundt om søen.

 

Nørholm vandmølle

Når frokosten er indtaget, fortsætter vi til Nørholm Vandmølle, som vi skal vises rund på og se i drift. Nu nærmer tiden sig til eftermiddagskaffen, for dem som trænger til det.

 

 

 

Hodde Kro

Vi kører ind på Hodde kro, der er en gammel, Kongelig Privilegeret kro fra 1838. Kaffe/te og kage koster kr. 69. Når kaffen er drukket, går turen tilbage til vores baser, hvor vi kan nå et hvil og at nette os inden festmiddagen kl. 19.00.

 

 

Søndag den 8. september

Karensminde

Søndag skal vi til Historisk dyrskue og veteranstævne på Museumscenter Karensminde ved Grindsted. Vi kører kl. 9.00, fordi vi skal være på pladsen senest kl. 9.30. På Karensminde er der udstilling af køretøjer, (knallerter, motorcykler, biler, lastvogne og traktorer) dyrskue af kreaturer, heste, geder, får og separat hundeskue af Broholmere.

Karenminde veteranbiler

Det er gratis for føreren af vores Rootesbiler, at deltage og der er også forplejning til føreren. (kaffe og rundstykke, frokost og eftermiddagskaffe og kage) Passagerer i bilen skal betale kr. 40 i entre og selv betale sin forplejning. Man ser meget gerne på Karensminde, at man bliver på pladsen til omkring kl. 16.

 

Overnatning og forplejning

Overnatnings-pakker på hotel Svanen, tilkøb af middag lørdag aften for dem, som ikke har købt en pakkeløsning, frokost, eftermiddagskaffe/te og kage, entre til Lego House og entre til veteranstævnet på Karensminde for passagerer kan alt sammen tilkøbes via vores tilmeldings system.

Hvis du ønsker at ankomme tidligere end fredag den. 6/9 eller bliver længere end søndag den 8/9 kan ekstra overnatninger bookes ved at kontaktes Hotel Svanen tlf. +45 7531 0155 eller grindsted@hotelsvanen.dk oplys Rootes træf. Prisen for et dobb. værelse med morgenmad vil være kr. 695 og et enkeltværelse kr. 595 pr. ekstra nat.

Frist for tilmelding:

Den 1. august 2019 til træffet med overnatnings-pakker og deltagelse på Karensminde. Tilmeld

25. august 2019 til deltagelse kun om lørdag med entre til LEGO House, frokost, eftermiddagskaffe og festmiddag. Tilmeld

Vil du ikke bruge tilmeldings-systemet kan du kontakte Ena Pedersen på E-mail: ena@klostervine.dk eller telefon +45 2277 7439 for at tilmelde dig.

 Priser på pakker som helt eller delvis består af:

  • Fredag kl. 19.00 – 2 rettes menu
  • Lørdag kl. 07.00 – 9.00 Morgenbuffet
  • Lørdag kl. 19.00 – 3-retters festmiddag.
  • Søndag kl. 07.00 – 9.00 Morgenbuffet
  • Entre og spisebilletter til Karensminde for føreren.

Overnatning 2 personer i dobbeltværelse fredag-søndag inkl. 2 rettes menu fredag og 3 retters menu lørdag kr. 2550.

Overnatning 2 personer i dobbeltværelse lørdag-søndag inkl. 3 retters menu kr. 1395.

En opredning i dobbeltværelse kr. 100 inkl. morgenmad pr. nat op til en personhøjde på 160 cm.

Overnatning 1 person i enkeltværelse fredag-søndag inkl. 2 rette fredag og 3 retters menu lørdag kr. 1775.

Overnatning 1 person i enkeltværelse lørdag-søndag inkl. 3. retters menu kr. 950.

3-retters menu lørdag koster kr. 345,- pr. person for dem, som ikke har købt en overnatnings-pakke.

Frokost i Pandekagehuset koster kr. 100 pr. person, eksklusiv drikkevarer, som afregnes direkte med stederne.

Kaffe/te m. kage kr. 69.- på Hodde Kro pr. person

Hvis man ønsker at overnatte andre steder, skal man selv arrangere det.
Vi kan foreslå Danhostel, Banegårdsvej 34, 7200 Grindsted tlf. +45 7521 1919 eller Grindsted Aktive Camping, Søndre Boulevard 15, 7200 Grindsted, Tlf +45 7532 1751.

Det anbefales at være tidligt ude med reservering.

Der tages forbehold for ændringer.

Nordisk træf 6. – 8. september 2019 i Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *