Invitation til forårstræf og generalforsamling 2018 i Rootes klubben.
Traditionen tro er der Rootes forårstræf og generalforsamling i den 3. weekend i juni.I år går turen til Kongernes Nordsjælland med udgangspunkt fra vores base på Hundested Kro & Hotel, Nørregade 10, 3390 Hundested.

Forårstræf lørdag den 16. juni
Amalie og Kurt Madsen – der bor på Udsigten 3 i Hundested – er hovedarrangør af træffet og kan evt. kontaktes på telefon 61 59 11 03.

Lørdag den 16. juni kl. 09.15 mødes vi på kroens parkeringsplads, hvor vi bliver briefet om dagens arrangement.
Vi kan dog allerede nu løfte lidt af sløret. Vi satser på, at vi kan køre fra Hundested Kro kl. 09.45. Turen går ad snørklede veje til Frederiksborg slot i Hillerød. På slottet har vi en aftale om, at blive rundvist af en guide i en times tid (Entre kr. 125).

Vi spiser frokost ved Frederiksborg slot. Når det passer ind i vores videre program forlader vi Hillerød og begiver os op mod Nordkysten til Tisvildeleje (badetøj kan anbefales) og Liseleje. Et af stederne vil der være mulighed for at købe sig en tiltrængt kop kaffe/te og måske en kage eller en is.

Vi forventer at være tilbage i Hundested mellem 17 og 17.30, så der er tid til en morfar og nette sig til aftenens middag kl. 19. Der bliver mulighed for at få en sving om i løbet af aftenen.

Generalforsamling søndag den 17. juni

Knud Rasmussens hus

Søndag afholder Rootes klubben den årlige generalforsamling.
For dem som ikke skal deltage i generalforsamlingen, har Amalie arrangeret en lille gåtur. Turen går til polarforsker Knud Rasmussen Hus, hvor han har boet mellem sine ekspeditioner. (Entre kr. 60)

Overnatning og forplejning
Overnatning og middage på Hundested kro samt frokost og entre i forbindelse med træffet og generalforsamlingen kan tilkøbes via vores webside www.rootes.dk hvor man kan betale med dankort m.fl.. Tilmelding til overnatning på Hundested kro er senest den 8. maj 2018.

Hvis man ønsker at overnatte andre steder, skal man selv arrangere det. Der er Bed & Breakfast muligheder i byen, Hundested Havnehytter og Sølager campingplads ligger tæt på byen (det anbefales at være tidligt ude med reservering).

Tilmelding til træffet kan ske via www.rootes.dk eller til Ena Pedersen telefon 2277 7439 eller på E-mail: ena@klostervine.dk.

 Ved ankomst fredag den 15. juni
Ankommer du dagen før træffet, er der mulighed for fælles spisning kl. 19 med en 2 retters menu på Hundested Kro. Er i tidligt i Hundested kan vi anbefale en gåtur på havnen, hvor det er muligt at besøge det lokale Halsnæs Bryghus og købe sig et par smagsprøver.

Tilkøb via websiden www.rootes.dk
Ved ankomst fredag, kan det betale sig at booke et forlænget weekendophold for to personer til kr. 2495,- eller en enkelt person i enkeltværelse til kr. 1515,- der inkluderer 2 overnatninger i dobbeltværelse/enkeltværelse med bad og toilet.
o   Fredag kl. 19.00  2-retters middag.
o   Lørdag kl. 07.00 – 10.00 Morgenbuffet
o   Lørdag kl. 19.00  3-retters menu i eget lokale, Carvery buffet i tilstødende lokale samt musik og dans
o   Søndag kl. 07.00 – 10.00 Morgenbuffet, check ud kl. 11.00.
Ved ankomst lørdag, kan det betale sig at booke et weekendophold til kr. 1685,- for 2 personer eller et enkeltværelse til kr. 1105,- der inkluderer 1 overnatning i dobbeltværelse/enkeltværelse med bad og toilet:
o   Lørdag kl. 19.00 3-retters menu i eget lokale, Carvery buffet i tilstødende lokale samt musik og dans
o   Søndag kl. 07.00 – 10.00 Morgenbuffet, check ud kl. 11.00.
3-retters menu lørdag koster kr. 375,- pr. person for dem, som ikke overnatter på hotellet.
Om lørdagen er det muligt at tilkøbe et vinarrangement eller øl & sodavand ad libitum for kr. 215,- pr. person.
Ønsker man at overnatte fredag til lørdag uden middag på kroen kr. 970 for et dobbeltværelse og kr. 815 for et enkeltværelse.

Entre med rundvisning på Frederiksborg slot kr.125.
Frokost i Hillerød til kr. 130. Der kan vælges mellem Pariserbøf og Stjerneskud.

Tilmeld og tilkøb det du skal bruge. Kan afbestilles inden den 8. maj. Derefter bliver det sværere at løse, men vi vil gøre hvad vi kan for at være behjælpelige.

Forårs træf 2018 i Hundested