Indbydelse til Englændertræf i Løgumkloster 9. – 10. juni 2023

Englændertræf lørdag

Englændertræf 2022
Øjebliksbillede fra Englændertræf

Lørdag den 10. juni 2023 får vi igen den smukke markedsplads i Løgumkloster til at skinne af charme fra gamle engelske køretøjer. Alle er velkommen, hvad enten det er med bil, lastbil, motorcykel eller engelske cykler. Kl. 08:00 åbner pladsen og kl. 09:00 er der gratis kaffe/te og rundstykker ved Æ’kaffevun.

Marked sammen med Englændertræf
Marked sammen med Englændertræf

Året i år er helt specielt i Løgumkloster, for byen 850-års jubilæum. Det skal vi selvfølgelig være med til at fejre. Byen har valgt at gøre den 10. juni til året jubilæumsfestdag. Det betyder, at boder og mange forretninger holder åbent fra kl. 9.30 til kl. 16.00. Der vil være mulighed for at stille sult og tørst hele dagen på bedste markedsvis

Fra ca. kl. 14.30 er der igen frisk kaffe ved Æ’kaffevun. Fra kl. 17.00 begynder jubilæumsfesten og kl. 17.30 er der buffet med 3 slags kød, 3 slags salater og kartofler til kr. 155. Selv om du ikke bor i byen, er du meget velkommen til at deltage i det hele. Spisningen lørdag aften kan også tilkøbes under tilmeldingsforløbet.

I dagens løb vil der være musik og underholdning på pladsen. Fra 9.30 til 13.30 spiller Klaus fra Danablue, fra 14.00 til 16.00 er der anden underholdning og fra 16.00 til 21.00 spiller Os3.

Fredag aftenarrangementet

Da det er jubilæumsåret gøre vi noget andet end vi plejer. Vi starter kl. 17.00 med at køre en tur, som ender i Øster Højst, hvor vi spiser på Øster Højst Kro ca. kl. 17.30. Retten er en 350 g skinkesnitsel med brasekartofler, ærter og smørsovs.

Når vi har spist, kører vi ca. kl. 18.45 tilbage til Løgumkloster.

Refugiet
Løgumkloster Refugium

Her vil en guide gå en tur rundt i byen med fokus på noget af byens 850 års historie. Den guidede tur vil ende ved Løgumkloster Refugium, som ligger i umiddelbar forbindelse med Løgumkloster kirke, der tidligere var klosterkirke for cisterciensermunkene. Her er der mulighed for kaffe/te med kage.

Tilkøb

Deltagere, som ønsker at deltage fredag aften, kan tilkøbe spisningen kr. 173 og kaffe/te med kage til kr. 80 i forbindelse med tilmeldingen til træffet i tilmeldingsforløbet.

Vi fremstiller også en blå Englændertræf T-shirts, som kan forudbestilles.  Alle tilkøbsprodukter er der priser på i tilmeldingsforløbet via Englændertræffets bookingportal, hvor du let kan tilmelde dig og betale online – HUSK at selve træffet er gratis at deltage i. Vi anbefaler, at du tilmelder dig i god tid.

Tilmelding

Tilmelding kun til træffet kan ske helt op til dagen, men hvis du vil være sikker på et af de eftertragtede krus, er tilmeldingsdatoen den 25. maj 2023 via www.englaendertraef.dk direkte på bookingportalen eller til Ena Frandsen mail: formand@rootes.dk eller tlf.:  2277 7439,

Medbring din billet fra tilmeldingen, så du er sikker på at få et af de eftertragtede Englændertræfkrus. Har du ikke billetten med, er tilmeldt senere end den 25. maj eller slet ikke tilmeldt, kan du fra kl. 11.00 komme tilbage til tjek-ind-området og høre om der er flere krus tilbage. Tilmeldte efter den 25. maj har første prioritet, hvis der er krus til overs.

Hvis man ønsker at overnatte, skal man selv arrangere det, men vi kan oplyse at der er flere Bed & Breakfast steder i by, der er hytter ved Klosterhallen www.klosterhallen.dk eller man kan indlogere sig på Løgumkloster Højskole www.logumklosterhojskole.dk eller Løgumkloster Refugium www.loegumkloster-refugium.dk

Englændertræf 2023 i Løgumkloster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *