Englændertræffet
Øjebliksbillede fra Englændertræf

Indbydelse til Englændertræf i Løgumkloster 10. – 11. juni 2022

Englændertræf lørdag

Lørdag den 11. juni 2022 får vi igen den smukke markedsplads i Løgumkloster til at skinne af charme fra gamle engelske køretøjer, og alle er velkommen, hvad enten det er med bil, lastbil eller motorcykel.  Kl. 08:00 åbner pladsen og kl. 09:00 er der gratis kaffe/te og rundstykker. I dagens løb vil der være musik og underholdning på pladsen, ligesom der vil være mulighed for at stille sult og tørst på bedste markedsvis.

Fredag aftenarrangementet

Refugiet
Løgumkloster Refugium

Igen i år er der køretur fredag aften den 10. juni og der er også mulighed for fællesspisning kl. 17.00 på Refugiet i Løgumkloster inden vi kører.  Vi ender i Rangstrup hos Decorent, som er et helt unikt sted med samlinger af næsten enhver tænkelig ting. Her få vi en rundvisning, der tager ca. 2 timer, hvorefter der er kaffe/te med kage.

Deltagere, som ønsker at deltage fredag aften, kan tilkøbe spisningen kr. 150, rundvisning og kaffe/te med kage kr. 150 i forbindelse med tilmeldingen til træffet i tilmeldingsforløbet.

Tilkøb af t-shirts - Englændertræf 2020 i Løgumkloster

Tilkøb

Vi fremstiller også en Englændertræf t-shirts, som kan forud købes. Tilkøbsprodukter er der priser på i dette tilmeldingsforløbet – HUSK at selve træffet er gratis at deltage i.

Hvis man ønsker at overnatte, skal man selv arrangere det, men vi kan oplyse at der er flere Bed & Breakfast steder i Løgumkloster. Der er hytter ved Klosterhallen eller man kan indlogere sig på Løgumkloster Højskole eller Løgumkloster Refugium

Det er blevet en tradition, at efter træffet lørdag eftermiddag mødes alle interesserede Rootes ejere til kaffe hos formanden for Rootes Danmark Ena Søndergaard. Tilmelding direkte til Ena senest i løbet af lørdag formiddag.

Tilmelding senest den 26/05 2022 hvis du vil tilkøbe T-shirts og sikre dig et krus. Vil du med på fredag aften turen er tilmeldingen til spisningen senest 5. juni ellers kan du tilmelde dig lige ind til dagen før den 10. juni 2022 til Ena Søndergaard telefon 2277 7439 eller på E-mail: ena@englaendertraef.dk

Vel mødt til Englændertræf 2022 i Løgumkloster den 10. og 11. juni.

Englændertræf 2022 i Løgumkloster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *