fbpx

Indbydelse til Englændertræf 2021 i Løgumkloster den 11. – 12. juni 

Englændertræf 2020 i Løgumkloster
Englændertræf fra 2018 – foto Mike Godwin

Englændertræf lørdag

Lørdag den 12. juni 2021 får vi igen den smukke markedsplads i Løgumkloster til at skinne af charme fra gamle engelske køretøjer. Alle er velkommen, hvad enten det er med bil, lastbil eller motorcykel.  Kl. 08:00 åbner pladsen og kl. 09:00 serveres gratis kaffe og rundstykker sponsoreret af Klosterbageren og Brugsen. I dagens løb vil der være musik og underholdning på pladsen. Ligesom der vil være mulighed for at stille sult og tørst på bedste markedsvis.

Fredag aftenarrangementet

Knivsbjerg
Knivsbjerg – plan over det tyske mindretals samlingssted

I lighed med tidligere år er der fredag aften en køretur. Det er den 11. juni i år og den bliver lidt anderledes, da vi hylder genforeningen ved at besøge Knivsbjerg. Knivsbjerg er det tyske mindretals samlingssted, som Skamlingsbanken er for danskerne syd for Kongeåen. Vi starter i år med at køre kl. 17.00 ad mindre veje til Knivsbjerg, der ligger mellem Aabenraa og Haderslev. På Knivsbjerg skal vi spise ca. kl. 18.15 og når vi er blevet mætte, skal vi høre om stedet og rundt og se området. Inden vi kører tilbage, er der kaffe/te og kage.

Deltagere, som ønsker at deltage fredag aften kan tilkøbe en to rettes menu og kaffe/te med kage til en samlet pris på kr. 180 i forbindelse med tilmeldingen til træffet i tilmeldingsforløbet.

Tilkøb af t-shirts - Englændertræf 2020 i Løgumkloster

Tilkøb

Vi fremstiller også en Englændertræf t-shirts, som kan forud købes. Tilkøbsprodukter er der priser på i dette tilmeldingsforløbet – HUSK at selve træffet er gratis at deltage i.

Hvis man ønsker at overnatte andre steder, skal man selv arrangere det, men vi kan oplyse at der er flere Bed & Breakfast steder i Løgumkloster. Der er hytter ved Klosterhallen eller kan man også indlogere sig på Løgumkloster Højskole eller Løgumkloster Refugium

Det er ved, at være en tradition, at efter træffet lørdag eftermiddag mødes alle interesserede Rootes ejere til kaffe hos formanden for Rootes Danmark Ena Søndergaard. Tilmelding direkte til Ena senest i løbet af lørdag formiddag.

Tilmelding senest den 27/05 2021 hvis du vil tilkøbe spisning eller T-shirts. Ellers kan du tilmelde dig lige ind til dagen før den 11. juni 2021 til Ena Pedersen telefon 2277 7439 eller på E-mail: ena@klostervine.dk

Vel mødt til Englændertræf 2021 i Løgumkloster den 11. og 12. juni.

Englændertræf 2021 i Løgumkloster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *