Klubben er blevet kontaktet af et tidligere medlem, som er i gang med at samle Rootesbiler til en stand ved arrangementet Drengerøvs aften i Skælskør. Det optimale vil være mindst en bil af hvert af de bilmærker, som indgik i Rootes Group. Altså Singer, Sunbeam, Commer, Humber, Talbot, Sunbeam-Talbot og Hillman samt Karrier.

Drengerøvs aften er fredag den 27. maj 2022 i Skælskør. Klubben vil opfordre dig til, at kontakte klubben for, at tilmelde dig inden den 7. april 2022. Det gør du ved at klikke her og skrive du gerne vil udstille din bil. Vi skulle gerne have så mange Rootes bil udstillet som muligt. Vi sender din oplysninger videre til det tidligere medlem, som kontakter dig for nærmere information.

Drengerovsaften
Skælskør haveområde med dele af træffet

DRENGERØVENE VISER FREM er et populære arrangement i centrum af Skælskør med motorbrøl, mennesker, fest og fadøl. Det er her drengerøvene kommer, unge som gamle der elsker biler, motorcykler, traktorer, knallerter, busser – ja alt hvad der kan køre, sejle og sågar flyve …

Logo Drengerøvs aften

Drengerøvsaften starter kl. 16 og udstilling afslutter kl. 22.15 med flot fyrværkeri på havnen i Skælskør. Festen slutter kl. 23.00.

Det er Skælskør Erhvervsforening der står bag arrangementet og sammen med en flok drengerøve fik de i 2009 den gode idé med en Drengerøvsaften, som optakt til sommerens mange aktiviteter i Skælskør by. Klik på logoet og se mere

Drengerøvs aften 27. maj 2022 i Skælskør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *